Hoogstraat 6 1 - 9308 Hofstade (O.-Vl.)
0489 51 47 330489 51 47 33

Stipte service voor personenvervoer

Your Hangover Crew - PersonenvervoerSamen met een groepje vrienden naar een feest of evenement? Je kan uiteraard een beroep doen op onze partybus als het wat feestelijker mag, maar ook voor gewoon personenvervoer in regio Aalst staan wij tot je dienst.

Groepen tot 8 personen

Ben je op zoek naar een taxi om de gasten van je evenement naar huis of een hotel in de buurt te brengen? Of heb je een uitstapje gepland met vrienden, familie of collega’s en zoek je gepast vervoer om jullie op de gewenste bestemming te brengen en nadien weer terug naar huis te brengen? Dan kan je zeker en vast terecht bij Your Hangover Crew. In ons busje bieden we plaats aan 8 personen en beschikken we over de nodige wettelijke vergunningen om je een veilige service te garanderen.

Vervoer in regio Oost-Vlaanderen

Je kan onze taxi inschakelen voor taxivervoer of personenvervoer in regio Aalst en alle locaties in Oost-Vlaanderen, maar ook daarbuiten kunnen we een geschikte oplossing aanreiken. Breng ons op de hoogte van je plannen en we bieden je graag een vrijblijvend voorstel.

Wens je meer informatie over onze dienstverlening of wil je meteen onze taxi reserveren? Contacteer ons dan vandaag nog via het contactformulier of bel ons op het nummer 0489 51 47 33.